Challenge Day 2017

A Magyar Szabadidősport Szövetség 2017 május 31-én rendezte meg a Kihívás Napját (Challenge Day), melynek célja "A tanulók figyelmének felhívás a sportra, a közösségi játékokra, az egészséges életmódra, kedvteremtés a rendszeres sportoláshoz."

Kihivas napja

Saját programokkal és egy külsős programmal neveztünk a Kihívás Napjára. Igyekeztünk minél több tanulót megnyerni a sportaktivitásra, legalább 15 perces pulzusszám növelő sporttevékenységre.
Ennek érdekében grund és tornatermi focira, konditermi foglalkozásokra és pingpongozásra (egyéni, páros, forgó) vártuk tanulóinkat, akik nagy lelkesedéssel jöttek sportolni. (Ma itt nem az eredmény volt a fontos, hanem az, hogy minél többet sportoljunk és kedvet teremtsünk a rendszeres sportoláshoz.)

Külső rendezvény az EZ Parkolóház rendezésében lépcsőfutáson vettünbk részt az Opera Parkolóházban. a földszintről az emeletre kellett felfutni. A bazilikában szintén a földszintről kellett felfutni a kupoláig.

Az Opera Parkolóházban megrendezett  lépcsőfutáson 138-an vettek részt, ahol:
1. Falticskó Norbert
4. Drapos Bnece
11. Tóth János
35. Tóth Lajos
52. Ágh Viktória Erzsébet

A Bazilika lépcsőfutáson 19 inuló közül:
2. Drapos Bence
5. Tóth János
7. Tóth Lajos

A lépcsőfutás eredmények összesítése:
2. Drapos Bence         63,2 másodperc
3. Tóth János             69,9 másodperc
7. Tóth Lajos              88,5 másodperc

A lpécsőfutás egész napos rendezvényként nagy élmény volt számunkra, hiszen olyan helyekre eljutottunk, ahova máskor nem lehet eljutni. Tanulóinkonéreztem, hogy nagyon szeretnének időeredményeiken javítani és mindenki többször nekifutott, hogy javítson eddigi eredményén és ez többször sikerült is.

IMG 4666

A rendezők nagyon kitettek magukért a versenyzők és a vendégek ellátása terén is (rostos üdítők, kávé, szendvicsek, banán, édes és sós sütemények, túrórudi, jégkrémek stb.) - bőségesen volt élelem az elhasznált energia pótlására.
Tanulóink egyhangúan kérték, hogy jövőre is jöjjünk el erre a versenyre. Én pedig azt remélem, hogy jövőre még több tanulónk jön lépcsőfutásra.

Tóth Lajos
nevelőtanár

Cannot get Budapest location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Statisztika

Látogatók
2663
Cikkek
157
Cikkmegtekintések találatai
379642