Kollégiumi élet

Mobirise Website Builder
Beköltözés a Pannóniába

Szeptember elseje nem „csak” tanévkezdet, hanem a kollégisták számára egyben a beköltözés ideje a kollégiumokba: a szerencsésebbek már egy jól ismert társaságba érkezhetnek vissza, ahol – ha szerencsésen összejött egy csapat – a nyáron esett kalandjaikat mesélhetik el, vagy az újra való találkozás öröme tölti ki az első perceket, órákat.

Mobirise Website Builder
Pannóniások a kézilabdagálán 

A gála azért is ígérkezett érdekesnek, mert többek között a közelmúlt időszakának olyan neves magyar (vagy a magyar válogatottban játszó) játékosai ölthettek újra kézilabdás mezt, akik a 90-es évek és a 2000-es évek elejének világhírű kézilabdázói voltak.

Mobirise Website Builder
Egy kiállítás képei

2021.10.10-én 10.00 órától vezetett túrával tekintettük meg a Vadászati Világkiállítást!
A Pannónia Középiskolás Kollégiumból 9 fő vett részt a Fátyol Iskola Programban. Az előzetes regisztrációt követően ingyenes belépőjegyekkel vehettünk részt az EXPON. A kollégium előtti megállóból EXPO busszal jutottunk el a BNV területére és vissza. 

Mobirise Website Builder
HOBO-est a Nemzeti Színházban 

A Nemzeti a Diákokért program keretében a Pannónia Középiskolás Kollégium 14 diákja tekintette meg Földes László (HOBO) önálló József Attila-estjét a Nemzeti Kaszás Attila kamaratermében ifj. Szabó László tanár úr kíséretében. A darab 500. előadásán túl is teltházas és mágnesként vonzza a fiatalokat.

Mobirise Website Builder
Megemlékezés az 1956-os forradalomról és szabadságharcról

2021. október 21-én csütörtökön az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményeire emlékeztünk a Pannónia Középiskolás Kollégiumban. Egy rövid felvezetés után a diákok megtekinthették a "Szabadság, szerelem" (2006) című magyar történelmi filmet.

Mobirise Website Builder
SULI mozi

Ryan közlegény megmentése

2021. szeptember 28-án 17.00 órai kezdettel a kollégium diákjai megtekintették a Ryan közlegény megmentése amerikai háborús filmdrámát. Az ingyenes vetítés a KinoCafé különtermében volt a SuliMozi programsorozat keretében.